Følg os på Facebook

Prøvemedlemskab

Et prøvemedlemskab er for golfinteresserede der ikke tidligere har været medlem af en golfklub.
Prøvemedlemskabet giver kun adgang til at blive medlem af Markusminde Golf Club.

Et prøvemedlemskab er et tidsbegrænset medlemskab på 8 uger, hvor du som golfinteresseret har mulighed for at afprøve din interesse for golf. I perioden modtager du træning og får kendskab til golfens regler og etikette.

Som prøvemedlem får du adgang til øvebane, klubhus og andre træningsfaciliteter. Du har ikke adgang til 18 hullers banen, før end du har bestået "kaninprøven", og er indmeldt i klubben.
Ved medlemskab bliver du samtidigt medlem af DGU og kan spille på baner over hele verden.

Læs mere om begyndertræning og begynderhold

Kaninprøven består af en praktisk og en teoretisk prøve, hvor din viden omkring regler og etikette på golfbanen afprøves af golfkyndige personer i klubben.

Markusminde Golf Club lægger stor vægt på at medlemmerne kan og overholder såvel etiketten som golfreglerne. Prøven er til for at sikre at du kan begå dig sikkert og korrekt på golfbanen.

Inden udgangen af de 8 uger skal du beslutte dig for at blive fuldgyldigt medlem eller stoppe. For at blive fuldgyldigt medlem betales gældende indskud og kontingent.

Tilmeld dig til et begynderhold

Se hvilket hold du ønsker at starte på her

Vær opmærksom på at de tidspunkter som står nævnt er tider med golftræner, herudover er der 4 onsdage i samme periode fra kl. 19.00 til 20.30 med regelundervisning.

Udfyld nedennævnte, og først når du modtager en bekræftelse er du tilmeldt det ønskede hold, da der er begrænsede pladser pr. hold.

Ved tilmelding bekræfter jeg, at jeg har gjort mig bekendt med klubbens privatlivspolitik og vedtægter.
Ønsker du efter endt begynderforløb at blive medlem i klubben skal du udfylde Indmeldelse i klubben


Sponsorer