Følg os på Facebook

Regelundervisning

Vores klubdommere Ib Stidsen og Finn Hjortshøj forestår, sammen med vores regelundervisere, regelundervisningen, der foregår onsdage kl. 19.00 i klubhuset.

Varighed pr. gang: ca. 1½ time max.
Der vil være 3 regelmoduler man skal gennemgå, de vil være som følger:

Modul 1
Introduktion til golfreglerne & regelbogen.
Gennemgang af definitioner, etiketteregler og sikkerhed på banen.
Der udleveres »praktiske oplysninger« for regelundervisningen. Bl.a. med forslag til hvad der bør gennemlæses derhjemme.

Modul 2
Praktisk regelundervisning på banen.
Problemstillinger og forhold som normalt opstår i selve golfspillet demonstreres, og korrekte regelmæssige løsninger vises og forklares.

Modul 3
Regelprøve

Regelbøger vil blive udleveret ved den første træning. Kig dem igennem inden regelundervisningen. Til prøven er det tilladt at have disse regelbøger med, da det jo er et spørgsmål om, at spillerne kan finde svar på eventuelle spørgsmål ude på banen. Regelbogen skal altid være i ens golfbag.

Øvrige regler og spørgsmål omkring banetilladelsen:

Træningen løber over 5 uger per hold, hvorefter vi starter forfra med et nyt hold.

Man kan først deltage i kaninmatcher på den store bane, hul 1 til 9, når man har gennemført den praktiske begyndertræning modul 1, 2, 3 og 4, regelmodul 1 samt gennemført runde 1, 2, og 3 på par 3 banen.

For at få spilletilladelse til stor bane skal: Regelmodul 2 og 3 skal være bestået samt 3 kaninmatcher gået i minimum 15 point, og der skal være betalt kontingent.

Kaninmatcher gennemføres tirsdage med start kl. 17.00.

På par 3 banen skal der spilles 3 runder, dvs. 12 huller pr. gang, og disse skal gennemføres i
1. runde: Max. 60 slag
2. runde: Max. 55 slag
3. runde: Max. 50 slag


Sponsorer