Følg os på Facebook

Markusminde Golf Club

Er smukt beliggende omkring en ældre landbrugsejendom lige i kanten af Frisenborgskovene mellem Aarhus og Hammel. Markusminde Golf Club er fuldgyldigt medlem af DGU.
Klubben blev optaget den 1. januar 2004, og har klubnummer 143.

Klubbens formål er at fremme golfspillet, og skabe en fælles ramme omkring golfsporten.
Vi bestræber os på at være Danmarks hyggeligst golfklub - og vores "50+ matcher" hver tirsdag, er ugens højdepunkt for de mange senior-golfere, som har deres færden i klubben næsten dagligt året rundt.

Træningsfaciliteterne er gode med drivingrange, indspilsgreen med bunker, en puttinggreen samt en lille, sekshullers par tre-bane, hvor man kan øve sig i pitch and put-teknik.

Hver sæson er der en halv snes faste sponsormatcher, ligesom der løbende hen over året er 50+ matcher hver tirsdag formiddag, 70+ matcher, matcher for begyndere og medlemmer med handicap 32 og op, pige/damegolf og parmatcher samt rullende torsdagsmatch og hulspilsturnering, Og så naturligvis det årligt tilbagevendende klubmesterskab, der strækker sig over to dage.

Markusminde Golf Club er med i et golfring-samarbejde, hvor man formedelst 800 kr. ekstra om året har fri spilleret i otte klubber: Ebeltoft Golf Klub, Grenå Golf Klub, Hobro Golfklub, Markusminde Golf Club, Mariagerfjord Golf Klub, Mollerup Golf Club, Randers Fjord Golf Klub, Aarhus Aadal Golfklub.

Frisk luft, motion og ikke mindst socialt samvær er en kombination, som beviseligt forlænger livet med minimum 5 år.

Med DGU kortet i hånden har du adgang til at spille på de fleste danske og udenlandske golfbaner. Der er dog handicap begrænsning på visse populære baner.

Læs mere under MEDLEMSSKAB