Følg os på Facebook

Golfregler og Jura

DGU har alle golfregler m.v. samlet ét sted.

Golfregler

HANDICAPREGULERING - automatisk og manuelt

Handicapkomiteen, består af Finn Hjortshøj, Ib Stidsen og Bjørn Kristiansen

Der henvises til DGU´s regler, som Handicapkomiteen skal stå til ansvar overfor, hvorfor der henvises til flg. link:

For at opnå en regulering skal man have et EGA handicap, dvs. et handicap på 54 og derunder for både mænd og kvinder – se pkt. 3.11 i linket. Endvidere henvises til pkt. 3.14 vedr. generhvervelse af handicap.

Man reguleres herefter automatisk ved at indsende EDS scorekort, hvilket er tilladt 3 gange om ugen. Endvidere reguleres man ved deltagelse i matcher.

Ved årsskiftet sker der en automatisk årsregulering - alt efter de indrapporterede scores.

Bemærk: der sker ingen automatisk regulering opad fra handicap 36.

Medlemmer, der af forskellige årsager ikke længere kan spille op til deres handicap, kan rette personlig henvendelse til Finn Hjortshøj eller Ib Stidsen med anmodning om en manuel regulering.

Man vil herefter ved gennemgang af de indrapporterede scores , fysiske handicap o.lign tage stilling i hver enkelt situation.

Handicapkomiteen