Følg os på Facebook

Golfringen

Golfringen er en fritspils-ordning mellem følgende klubber:

 • Ebeltoft Golf Klub
 • Grenå Golf Klub
 • Hobro Golfklub
 • Markusminde Golf Club
 • Mariagerfjord Golf Klub
 • Mollerup Golf Club
 • Randers Fjord Golf Klub
 • Aarhus Aadal Golfklub


Hvis du er fuldtids medlem af en af ovennævnte golfklubber, kan du nu frit spille lige så mange runder du har lyst til på banerne. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning som vi har etableret.

Prisen er kun kr. 800,- for hele kalenderåret 2018. For dette beskedne beløb (svarer ca. til fire greenfee runder) kan du frit spille så mange runder som du har lyst til.

Vilkår
Ved fritspils-ordningen forstås, at et medlem af denne ordning i en klub, uden begrænsninger frit kan spille på de øvrige involverede golfklubbers golfbaner som greenfee spiller med de rettigheder og pligter en greenfee spiller har.
--- HUSK AT BEKRÆFTE DIN TID ---

Alene fuldtidsbetalende medlemmer i de involverede klubber kan blive omfattet af ordningen.

Eksisterende rabataftaler mellem klubberne
De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de af de respektive klubbers fuldtids medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe fritspils-ordningen.

Karenstid
For at modvirke at et medlem, ud fra økonomiske overvejelser omkring kontingent, skifter fra en golfklub til en anden golfklub med et lavere kontingent, for derefter at fortsætte med at spille i medlemmets gamle hjemmeklub under fritspils-ordningen, indføres en karenstid på 3 år fra indmeldelsestidspunktet i den nye klub, før medlemmet kan blive tilmeldt fritspils-ordningen i den nye klub.

Bagmærke
Alle medlemmer af ordningen får udleveret et bagmærke, som skal bæres synligt på baggen. På det udleverede bagmærke klistres hver år et årstalsmærke som bevis på at der er betalt - dette udleveres når der er betalt for året.

Hvis dit bagmærke bliver væk skal du betale for et nyt.

Tilmelding og betaling

For at kunne tilmelde sig Golfringen er det et krav, at du er/får tilmeldt dit kontingent til Markusminde Golf Club via PBS, altså betalingsservice, samt at du er fuldtidsmedlem af Markusminde Golf Club.

Flexmedlemskaber kan ikke tilmelde sig Golfringen.


Sådan tilmelder du dig Golfringen

 1. Du skal hurtigst mulig indbetale 800 kr til reg.nr. 7264 kontonr. 1183339 – husk at angive navn og medlemsnummer – Husk kun en indbetaling pr. person af hensyn til registrering.
 2. Udfyld nedenstående og tryk ”Tilmeld Golfringen”
 3. Du modtager herefter en mail med nærmere info.


Sponsorer